Оголошується збір пропозицій від громадськості щодо проекту містобудівної документації

Дата: 17.12.2021 10:29
Кількість переглядів: 286

Оголошується збір пропозицій від громадськості щодо проекту містобудівної документації

          Оголошується збір пропозицій від громадськості щодо проекту містобудівної документації – «Детальний план території»

Відповідно до Постанови КМУ від 25 травня 2011 р. № 555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських слухань інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні» запрошуємо громадян та представників установ, організацій та підприємств для проведення розгляду та врахування пропозицій громадськості щодо проекту містобудівної документації «Детального плану території земельної ділянки по вул. Лесі Українки, 2Б в смт. Хорошів Житомирського району Житомирської області для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд»

Містобудівна документація – детальний план територій, розроблена на підставі рішення двадцять п’ятнадцятої сесії восьмого скликання  Хорошівської селищної ради від 15.11.2018р. №428

Замовник: Хорошівська селищна рада Житомирського району Житомирської області.

Виконавець: ФОП Матвєєва Ольга Михайлівна.

Місце розташування: смт. Хорошів, вул. Лесі Українки, 2Б

З графічною та пояснюючою частинами містобудівної документації можна ознайомитися в відділі земельних ресурсів, понеділок-п’ятниця з 8.00 до 17.00. Відповідальний головний спеціаліст-землевпорядник Чижевська Лариса Миколаївна.

Та на сайті Хорошівської селищної ради за посиланням.

Пропозиції (зауваження) від фізичних та юридичних осіб приймаються до 17.01. 2022 року включно, за адресою смт. Хорошів вул. Героїв України, 6.

Пропозиції та зауваження відповідно до ч. 6 ст. 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» приймаються у письмовій формі, із зазначенням  прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання, особистим підписом і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог чинного законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил.

У слуханні можуть приймати участь громадяни і юридичні особи, які визначені п. 7 ст. 21 Закону України «Про регулювання містобудівної Діяльності» повнолітні особи, представники органів самоорганізації населення, народні депутата України, депутати місцевих рад.

Пропозиції та зауваження, що надійшли після встановленого терміну не розглядаються.

Відповідальний за проведення громадських слухань заступник селищного голови Засімчук Сергій Миколайович.

Громадські слухання будуть проходити о 10 год 17.01. 2022 року в залі засідань Хорошівської селищної ради за адресою: смт. Хорошів вул. Героїв України, 6 (третій поверх)

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь