Форум кращих практик

Дата: 14.12.2021 11:02
Кількість переглядів: 447

Фото без опису

       9-10 грудня 2021 року в м. Київ відбувся Форум кращих практик: підсумкова конференція діяльності Фонду міжнародної солідарності та територіальних громад у сфері соціальної політики в Україні. Учасниками конференції від нашої громади були селищний голова Володимир Столярчук та начальник управління соціального захисту населення Ольга Кучер.

          На Форумі ознайомилися з проблемами та перспективами системи надання соціальних послуг в Україні,  які  озвучила Оксана Суліма, представник Міністерства соціальної політики України, дізналися про кращі практики польських колег, які ділилися своїми знаннями, напрацюваннями через відеоконференцію та проєкти, реалізовані громадами у Вінницькій, Житомирській, Черкаській та Чернігівській областях.

          Керівництво нашої громади успішно презентували  перед колегами реалізований грантовий проєкт «Кімната відпочинку» (впровадження соціальної послуги тимчасового відпочинку для батьків або осіб, які їх заміняють, що здійснюють догляд за дітьми з інвалідністю), за підтримки Фонду міжнародної солідарності (кошти в сумі 178, 150тис.грн. ) та  місцевого бюджету (кошти в сумі 19 725тис. грн..).

        Соціальна послуга тимчасового відпочинку для батьків або осіб, які їх заміняють, що здійснюють догляд за дітьми з інвалідністю буде надаватися працівниками управління соціального захисту населення на постійній основі за кошти місцевого бюджету.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь