Пошук

Бережіть своє життя!

Дата: 08.12.2021 10:06
Кількість переглядів: 240

 

 

З початку 2021 року в Житомирському районі (колишньому Хорошівському) зареєстровано 48 пожеж. Вогнем знищено та пошкоджено                      29 будівель та споруд різного призначення, 1 трактор, а також корми, на пожежах загинуло 2 осіб.

З  метою зменшення кількості пожеж, недопущення травмування та загибелі людей на них протягом листопада-грудня місяця 2021 року на території Хорошівської громади рятувальниками проведено комплексні пожежно-профілактичні відпрацювання населених пунктів, обстежено житлові помешкання одиноких хворих людей, багатодітних сімей, осіб категорії ризику.

У результаті проведення комплексних відпрацювань виявлено ряд недоліків щодо дотримання правил пожежної безпеки. Не всі громадяни провели очищення димарів та печей від сажі. Не у всіх будівлях перед топковим отвором на горючій підлозі розміщений металевий лист розміром не менше 0,5 х 0,7 м. У деяких мешканців печі та грубки мають тріщини. Вони не поштукатурені та не побілені, впритул розміщені ліжка, дивани та інші легкозаймисті предмети побуту. Виявлені випадки, коли дверцята у топкових отворах груб не щільно закриваються, а іноді вони взагалі відсутні, грубі порушення правил експлуатації електромережі (скрутки на електродротах, відкриті розподільчі коробки тощо). Це, в свою чергу, говорить про безвідповідальне ставлення до власної безпеки та життя і здоров’я власних дітей.

Будьте обачними, бережіть своє життя, майно і оточуючих від небезпеки виникнення пожеж!

 

                                                                  Житомирське  районне управління

                                                       Головного управління ДСНС України

                                    у Житомирській області

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь