Оголошується збір пропозицій від громадськості щодо проекту містобудівної документації

Дата: 30.11.2021 15:44
Кількість переглядів: 344

Оголошення

     Про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації «Детальний план території земельної ділянки, розташованої за межам населених пунктів та в межах населеного пункту с. Радичі на території Хорошівської селищної ради Житомирського району» зі Звітом про стратегічну екологічну оцінку (далі - Детальний план). 

Детальний план території земельної ділянки розроблено за розпорядженням голови Житомирської райдержадміністрації №320 від 14.05.2021 р., Витягу з рішення сьомої сесії девятого скликання Хорошівської селищної ради від 27.07.2021 р. №276 та завдання на розроблення ДПТ.

На ділянці передбачається: реконструкція існуючих приміщень промислового призначення (виробництво деревного вугілля).

Техніко-економічні показники:

Територія розроблення детального плану – 0,7 га, площа розробки – 14 га, площа забудови –  0,1419 га., (ТЕП ДПТ)

Замовник: Житомирська района державна адміністрація Житомирської області, Хорошівська селищна рада Житомирського району Житомирської області.

Розробник: ПП «КВАДРАТ-2» м. Житомир.

Фінансування розроблення детального плану здійснюється за рахунок    ТОВ «ЕКОКАРБЕКС».

Ознайомитись з Детальним планом можливо безпосередньо в приміщенні Хорошівської селищної ради або на офіційному веб-сайті Хорошівської селищної ради.

Пропозиції приймаються з «3» грудня 2021 р. по «4» січня 2022 р. в приміщенні Хорошівської селищної ради  за адресою: Житомирська область, смт. Хорошів, вул. Героїв України, 6, 2-й поверх,

ел. адреса: horoshiv-sr@ukr.net

у письмовій формі (в тому числі в електронному вигляді) із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання, особистим підписом та повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил.

Пропозиції, подані після встановленого строку, не розглядаються.

Відповідальна особа за організацію розгляду пропозицій: головний спеціаліст-землевпорядник відділу земельних ресурсів Хорошівської селищної ради – Чижевська Лариса Миколаївна.

   Громадські слухання проекту містобудівної документації та звіту про стратегічну екологічну оцінку відбудуться о 11.00 год. «05» січня 2022 р. за адресою: с. Хорошів, вул. Героїв України, 6, Житомирський район.

Щодо даного проекту відсутня необхідність проведення транскордонних консультацій.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь