Пошук

Оголошується збір пропозицій від громадськості щодо проекту містобудівної документації

Дата: 22.10.2021 12:49
Кількість переглядів: 222

Оголошується збір пропозицій від громадськості щодо проекту містобудівної документації – «Детальний план території»

Відповідно до Постанови КМУ від 25 травня 2011 р. № 555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських слухань інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні» запрошуємо громадян та представників установ, організацій та підприємств для проведення розгляду та врахування пропозицій громадськості щодо проекту містобудівної документації детального плану території земельної ділянки, розташованої за межами населених пунктів  та  в межах населеного пункту с. Радичі на території  Хорошівської селищної ради Житомирського району.

Містобудівна документація – детальний план територій, розроблена на підставі розпорядження голови районної державної адміністрації від 14.05.2021р. №320, витягу з рішення сьомої сесії дев’ятого скликання  Хорошівської селищної ради від 27.07.2021р. №276

Замовник: Житомирська  районна державна адміністрація Житомирської області, Хорошівська селищна рада Житомирського району Житомирської області..

Виконавець: ПП «КВАДРАТ-2» м. Житомир.

Місце розташування: за межами населених пунктів  та  в межах населеного пункту с. Радичі на території  Хорошівської селищної ради Житомирського району

З графічною та пояснюючою частинами містобудівної документації можна ознайомитися в відділі містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства управління соціально-економічного розвитку райдержадміністрації та в Хорошівській селищній раді у відділі земельних ресурсів, понеділок-п’ятниця з 8.00 до 17.00. Відповідальний головний спеціаліст-землевпорядник Чижевська Лариса Миколаївна.

Пропозиції (зауваження) від фізичних та юридичних осіб приймаються до 22 листопада 2021 року включно, за адресою смт. Хорошів вул. Героїв України, 6 (третій поверх).

Пропозиції та зауваження відповідно до ч. 6 ст. 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» приймаються у письмовій формі, із зазначенням  прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання, особистим підписом і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог чинного законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил.

У слухані можуть приймати участь громадяни і юридичні особи, які визначені п. 7 ст. 21 Закону України «Про регулювання містобудівної Діяльності» повнолітні особи, представники органів самоорганізації населення, народні депутата України, депутати місцевих рад.

Пропозиції та зауваження, що надійшли після встановленого терміну не розглядаються.

Відповідальний за проведення громадських слухань заступник селищного голови Засімчук Сергій Миколайович.

Громадські слухання будуть проходити о 10 год 22 листопада 2021 року в залі засідань Хорошівської селищної ради за адресою: смт. Хорошів вул. Героїв України, 6 (третій поверх)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь