В останній день вересня Україна відзначає День усиновлення.

Дата: 30.09.2021 20:55
Кількість переглядів: 444

     Фото без опису

        Це свято людяності, милосердя, великодушності, яке невипадково збігається з християнським святом Віри, Надії, Любові та матері їх Софії. Це надзвичайно тепле свято для всієї української громади і, насамперед, для батьків і дітей, які волею долі стали однією родиною.

     Шлях батьківства не буває легким, це постійна і наполеглива праця, але й найблагородніша місія людини. Справжньою винагородою є посмішки щасливих дітей, які дарують радість, тепло і впевненість у завтрашньому дні.

На території Хорошівської ОТГ створено та функціонує 6 прийомних сімей та 2 дитячі будинки сімейного типу, у яких на утриманні та вихованні 21 дитина-сирота та дитина, позбавлена батьківського піклування. 34 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування перебуває під опікою, піклування та проживають в 25 сімях опікунів, піклувальників. Також на території смт. Хорошева функціонує 2 патронатні сім’ї, у яких на вихованні та утриманні перебуває 6 дітей.

 З нагоди Дня усиновлення, 29 вересня у смт. Хорошів  проведено  свято для опікунів/піклувальників, прийомних сімей, дитячих будинків сімейного типу сімей усиновителів, патронатних сімей з дотриманням протиепідемічних вимог:

  • для учасників свята організовано святковий концерт в організації якого сприяв будинок культури смт Хорошів;
  • проведено акцію «Щаслива посмішка дитини», організовану місцевими креативними фотографами (М.Ушакова, А.Ліпська);
  •   в дружній, доброзичливій атмосфері всіх учасників свята  частували солодощами;
  • всі опікуни/піклувальники, прийомні сім’ї, дитячі будинки сімейного типу, патронатні вихователі нашої громади отримали подарунки від служби у справах дітей Хорошівської селищної ради.

Крім того, 30 вересня керівництво селищної ради з робочим візитом та найкращими побажаннями, словами вдячності привітали новостворену прийомну сімю С. в с. Краївщина.

          Вся наша громада щиро вітає усиновителів, прийомних батьків, батьків-вихователів, опікунів, піклувальників. Прийміть доземний уклін та найщиріші слова поваги з нагоди Дня усиновлення. Ви дали кожній дитині, яка зростає у вашій сім’ї, найважливіше — щастя мати родину, маму і тата. Ви відкрили дитині своє серце, розділили з нею свою любов і душевне тепло.

          Бажаємо всім вам міцного здоров’я, щастя та злагоди. Хай щедрість і милосердя ваших душ примножується з кожним днем. Нехай Віра, Надія і Любов ніколи не покидають ваші серця. Хай повниться дитячим щасливим сміхом ваші домівки, і ростуть здоровими і успішними ваші діти. Хай щедрість і милосердя ваших душ примножується з кожним днем.

 

З повагою, служба у справах дітей Хорошівської селищної ради!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь