Тиждень спорту

Дата: 08.09.2021 11:18
Кількість переглядів: 314

08.09.2021 року Хорошівська громада одна з найперших включилася у проведення Тижня фізичної культури та спорту на території відкритої локації «Активні парки – локації  здорової  України» на виконання ініціативи Президента Володимира Зеленського.   Даний захід передбачає впровадження нових форм залучення різних верств населення до оздоровчої рухової активності у місцях масового відпочинку.

 На спортивно-масовому заході були присутні заступник голови Житомирської ОДА Юрій Оханський, заступниця голови Житомирської РДА  Людмила Заворотнюк,  директор департаменту культури, молоді і спорту Житомирської ОДА Максим Обшта, начальник відділу фізичної культури і спорту департаменту культури, молоді і спорту Житомирської ОДА Сергій Козловець.

Учасників заходу привітав із Тижнем фізичної культури та спорту  заступник голови Житомирської ОДА Юрій Оханський  та  вручив подарунки – спортивний інвентар   від Житомирського центру ФЗН «Спорт для всіх» та Житомирського обласного відділення НОК України.

Також за високий професіоналізм, значний особистий внесок у розвиток спорту в області та з нагоди Дня фізичної культури і спорту заступник голови ОДА вручив відзнаки Житомирської ОДА та Департаменту культури молоді та спорту облдержадміністрації.

 Зокрема Почесною подякою голови Житомирської облдержадміністрації нагороджено Столярчука Володимира — голову Хорошівської селищної ради.

З вітальним словом до спортсменів, гостей та присутніх звернувся селищний голова Володимир Столярчук. Вкотре наголосив на важливості розвитку фізичної культури та спорту, подякував спортсменам за всі їх перемоги.

Незабутнім і захоплюючим став виступ представників Житомирського військового інституту ім.Корольова. Спортсмени виконували вправи з гирями.

Порадували енергійні, активні спортивні виступи наших земляків Хорошівської ДЮСШ та дитячої театральної студії «Феєрія», які всі охочі мали змогу побачити. Відзначилися відмінною спортивною підготовкою та неймовірною музичністю і технікою вихованці Наталії Козаченко з аеробіки, свої вміння та майстерність продемонстрували учні Сергія Козакевича з кік-боксингу.

Також усі присутні мали можливість насолодитися показовим виступом представника відділення стрільби з лука Житомирської ДЮСШ «Динамівець». Точність, координація та впевненість – основні атрибути цього виду спорту. Крім того, бажаючі мали можливість самі повправлятися стрільбі з лука.

Точними і ритмічними рухами вразили глядачів юні спортсменки відділення аеробіки Житомирської ДЮСШ «Юність».

Захід видався надзвичайно цікавим, насиченим, захоплюючим і дуже активним. Учасники підготували незабутні виступи і вкотре довели: «Спорт – основа здорового способу життя!».

Активні парки – це та ініціатива Президента України, яка є поглядом у майбутнє, а саме у майбутнє нашої країни, нашої нації, а головне – наших дітей.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь