Пошук

Проєкт «Міста і громади вільні від домашнього насильства»

Дата: 17.09.2021 14:12
Кількість переглядів: 557

    Хорошівська громада долучилася до реалізації партнерського проекту Представництва Фонду ООН у галузі народонаселення (UNFPA) в Україні «Міста і громади вільні від домашнього насильства» з розбудови муніципальної системи запобігання та протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі. Даний проєкт спрямований на підготовку місцевих експертів– консультантів з питань організації в громаді роботи з питань протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі.

      Нещодавно в громаду з робочим візитом завітала координаторка проєкту Наталія Сергієнко.

   Відбулася зустріч з селищним головою Володимиром Столярчуком, де обговорено питання розбудови системи протидії насильства в громаді, шляхи вирішення проблемних питань та поглиблення системної співпраці, надання технічної підтримки з Фонду ООН для облаштування Денного центру соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі.

     Пройшло засідання робочої групи Координаційної ради з питань протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі за участю представника Фонду ООН Наталії Сергієнко шодо взаємодії суб’єктів соціальної роботи у даному напрямку, а також рекомендацій щодо можливого удосконалення роботи служб у даній сфері.

 

 

Якубенко Олена,

соціальний працівник управління


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь