Інформація щодо взаємодії між органами, які контролюють надходження до бюджету та органами місцевого самоврядування.

Дата: 17.09.2021 13:50
Кількість переглядів: 559

Розпорядженням селищного голови Хорошівської селищної ради  від 26.04.2021 року №88-к створена комісія щодо стягнення заборгованості по податках та платежах.

Відповідно до повноважень комісія на засіданнях проводить  аналіз щодо сплати платежів по податках та зборах з юридичних і фізичних осіб до місцевого бюджету.  Виявивши заборгованість до бюджету, комісією були направлені офіційні листи  до платників податків, які мають заборгованість за особовими картками, вказавши суми заборгованості.

Написано 51 лист-звернення на суму  2919443,70 грн.  з проханням  погасити  борг. Станом на 14.09.2021 року юридичні та фізичні особи, сплатили борг на суму 903264,74 грн.

Взаємодія  порядку  справляння місцевих податків та зборів ведеться постійно  між фінансовим відділом Хорошівської селищної  ради,  Хорошівською  податковою інспекцією  ГУДПС у Житомирській області та  платниками податків.

  Відповідальність за порушення податкового законодавства несуть платники  податків. Перевірки щодо нарахування та сплати податків і зборів  здійснюються державною податковою службою України  згідно чинного законодавства. 

 

Голова комісії по стягненню

заборгованості по податках

і платежах  до місцевого бюджету                                   Ольга НИЖНИК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь