Пошук

Зустріч з молоддю

Дата: 07.09.2021 06:32
Кількість переглядів: 840

      3 вересня 2021 року з метою створення сприятливих умов для розвитку і самореалізації молоді, формування її громадської позиції та національно-патріотичної свідомості, національної самосвідомості, духовно-моральних, культурних, загальнолюдських цінностей, підтримки молодіжних ініціатив у Хорошівській ОТГ, створення комфортного середовища для самореалізації молоді на території Хорошівської селищної ради та активного залучення до суспільно-громадського життя, відділом охорони здоров’я, молоді та спорту організовано зустріч молодих людей Хорошівської об’єднаної територіальної громади.

      Спільно з молоддю громади обговорювали актуальні питання реалізації молодіжної політики, розвиток молодіжної інфраструктури, поновлення складу молодіжної ради, важливі проблеми та можливі шляхи їх вирішення. Звучало багато цікавих творчих пропозицій, спрямованих на вирішення проблеми дозвілля, спорту.

     Результатом зустрічі стало формування переліку молодіжних ідей – це і створення молодіжного простору, музичної студія, розважальної дитячої кімнати, команди аніматорів для збору коштів на благодійність, допомога воїнам АТО, вивчення іноземних мов, заняття йогою, танцями, і спортивні майданчики, комп’ютерний клуб з вільним інтернетом, різноманітні майстер-класи, мобільний кінотеатр для організації кінопоказів, рекреаційно-дозвіллєва зона тощо. 
    Найбільш актуальні та підтримані молоддю громади пропозиції будуть вивчені на предмет можливості втілення з юридичної та бюджетної сторони.

  Організатори зустрічі висловили велику вдячність всім учасникам заходу за активну позицію, цікаві ідеї та пропозиції. Дуже приємно бачити небайдужий та палаючий погляд нашої молоді. Сподіваємось на активну та плідну співпрацю.

Будуємо наше майбутнє разом!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь