Міжнародний семінар у Житомирі

Дата: 22.06.2021 09:15
Кількість переглядів: 492

     В рамках навчальної складової проєкту «Підтримка процесу децентралізації: розвиток компетенцій об’єднаних територіальних громад у сфері надання соціальних послуг», що фінансується програмою польського співробітництва задля розвитку Міністерства закордонних справ РП та Посольством США в Україні та, щоб поділитися кращим польським та українським досвідом у Житомирі відбувся семінар за участю територіальних громад області, під час якого управління соціального захисту населення Хорошівської селищної ради презентували кращі практики діяльності.

    Спеціалісти управління навчалися в онлайн форматі у даному проєкті протягом 10 місяців та здобуті знання втілювали у практичній діяльності. Зокрема, на конкурсний відбір був поданий проєкт на створення у громаді Кімнати відпочинку для батьків, які виховують дітей з інвалідністю. Разом з тим, спеціалісти вчилися діагностувати проблеми населення громади, визначати потребу у соціальних послугах, слабкі та сильні сторони у роботі, здійснювати планування тощо.

    Така взаємовигідна тісна співпраця сприяє соціальній підтримці мешканців громади, дозволяє залучати кошти міжнародних донорів для впровадження нових ідей, виконання завдань у сфері соціальної політики держави.

 

Ольга Кучер, заступник начальника управління

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь