Пошук

КОРИСНА ІНФОРМАЦІЯ

Дата: 16.06.2021 08:42
Кількість переглядів: 507

З метою покращання поінформованості населення з питань засобів захисту та правової допомоги у разі контакту зі співробітниками російських спецслужб проведені:

  • оперативні наради з працівниками управління соціального захисту населення Хорошівської селищної ради, начальником ЦНАПу Хорошівської селищної ради та старостами усіх старостатів громади щодо проведення інформаційно – роз’яснювальної роботи;
  • інформаційні консультування стосовно засобів захисту та правової допомоги з внутрішньо переміщеними особами під час їх відвідування працівниками управління та старостами (всього відвідано 39 сімей).

Пам’ятки громадянам України (100 примірників) розміщені в інформаційних куточках адмін. приміщень селищної ради, в т.ч. старостатів, розповсюджуються спеціалістами відділу надання всіх видів допомог та ЦНАПу під час індивідуальної роботи з отримувачами послуг. У громадських місцях селища, інформаційних куточках адмін. приміщень (в т.ч. старостатів) розміщені 20 примірників «Пам’ятки громадянам України, які перетинають кордон України з РФ та РБ».

         Такі застережні заходи – це безпека та захист громадян.

Олена Якубенко, соціальний працівник



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь