ЛІКАРІ БЕЗ КОРДОНІВ

Дата: 16.06.2021 16:27
Кількість переглядів: 446

 

Міжнародна незалежна медична гуманітарна організація «Лікарі без кордонів» надає допомогу жертвам збройних конфліктів, епідемій та природних катастроф. Безпосередньо на Житомирщині фахівці організації працюють у напрямку соціальної підтримки та лікування хворих на туберкульоз, використовуючи високоефективні препарати, амбулаторну допомогу та психологічне консультування. Наразі таку ефективну безкоштовну допомогу отримує мешканець одного із старостатів нашої громади.

16 червня спеціалісти Житомирського представництва за участю лікарів із Бельгії та США провели навчання соціальних робітників управління соціального захисту населення Хорошівської селищної ради. Під час роботи відбувся презентаційний відео виступ, обговорювалися питання обізнаності щодо туберкульозу, толерантного відношення до хворих, покращання роботи щодо поінформованості населення з питань протидії цій хворобі.

Начальник управління у спілкуванні з лікарями обмінялися досвідом соціальної роботи, ділилися  кращими практиками інформаційно – просвітницьких заходів з питань відповідальної поведінки та навчання фахівців у сфері надання соціальних послуг.

 

Олена Якубенко, соціальний працівник

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь