Пошук

Щасливе дитинство

Дата: 01.06.2021 22:36
Кількість переглядів: 588

    1 червня у всьому світі відзначають День захисту дітей. Цей день асоціюється з веселощами, морозивом, атракціонами і початком літніх шкільних канікул. Саме цього дня в Хорошівській громаді службою у справах дітей, управлінням соціального захисту населення, відділом культури, центром дитячої та юнацької творчості Хорошівської селищної ради було організовано та проведено до Дня захисту дітей вуличне свято «Щасливе дитинство».

        Дане свято з привітальним словом відкрив селищний голова Володимир Столярчук. Учасники заходу мали змогу взяти участь: у танцювальному флешмобі; роботі пізнавально-розважальних локацій: «Студія краси», «Медичний куточок», «Дерево мрій», «Зарядка для розуму», «Малятко».

     Працювали демонстраційні майданчики від відділення поліції № 4,  22-ої державної пожежної рятувальної частини, центру первинної медико-санітарної допомоги, де діти набували знань про особливості даних професій.

         Окрасою свята стала виставка творчих робіт вихованців Хорошівського центру дитячої та юнацької творчості.

         Позитиву та яскравих емоцій додали тематичні композиції дитячої театральної студії «Феєрія».

     За сприяння церкви Євангельських християн баптистів «Ковчег спасіння» проведені спортивні, настільні ігри, розважальні ігротеки. Організовано фотозону для дітей. Бажаючі отримували солодощі (печиво, солодка вата, цукерки), гарячі напої.

     Завдячуючи приватним підприємцям Шиманській Валентині та Левченку Володимиру 30 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах скористалися послугами перукарської майстерності.

        Спеціалісти Хорошівського центру пробації  забезпечили участь у святі сімей з дітьми, батьки яких засуджені до покарань без позбавлення волі.

      Не залишилися поза увагою діти з віддалених населених пунктів нашої громади – організовано довіз відділом освіти Хорошівської селищної ради.

        Завершальним етапом свята став концерт зразкового дитячого вокального ансамблю «Кольорові пташки».

    До Міжнародного дня захисту дітей  служба у справах дітей Хорошівської селищної ради  надала грошову допомогу  трьом випускникам навчальних закладів ОТГ із числа дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування по 2 тис.грн.

      Окрему вдячність виражаємо ТОВ «Пром-Агро», що  придбали солодкі подарунки для всіх учасників заходу ( 300 чол.) та ТОВ «АКРІС-ГРУП», що надали 34 продуктові набори для сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах.

       Ми дорослі, хочемо подарувати нашим дітям ЩАСЛИВЕ ДИТИНСТВО.

 

 Начальник служби

 у справах дітей Хорошівської

 селищної ради

 Олена СЕМЕНІЙ

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь