Пошук

Оголошується конкурс

Дата: 30.04.2021 13:19
Кількість переглядів: 465

Хорошівська селищна рада оголошує конкурс на посаду директора Зубринської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Житомирської області. Датою оголошення конкурсу вважати дату публікації оголошення на веб-сайті Хорошівської територіальної громади.

Найменування і місце знаходження закладу:

Зубринська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Житомирської області.

12125, Житомирська обл., Хорошівський район, село Зубринка, вул.Пушкіна, будинок 26.

 

Найменування посади та умови оплати праці:

        директор, посадовий оклад, відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України «Про впорядкування умов оплати праці та затвердження схем тарифних розрядів працівників навчальних закладів, установ освіти та наукових установ» від 26 вересня 2005 року № 557, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 03 жовтня 2005 року за № 1130/11410, зі змінами та доповненнями, надбавки та доплати відповідно до постанови КМУ №373 від 20.03.2011, постанови КМУ  № 78 від 31.01.2001, можливі надбавки відповідно до постанови КМУ «Про оплату праці працівників на основі Єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів з оплати праці працівників установ, закладів та окремих галузей бюджетної сфери від 30 серпня 2002 року №1298, зі змінами та доповненнями.

 

Кваліфікаційні вимоги до керівника закладу відповідно до ЗаконуУкраїни «Про повну загальну середню освіту»

 

         Посаду керівника закладу загальної середньої освіти може обіймати особа, яка є громадянином України, вільно володіє державною мовою, має вищу освіту ступеня не нижче магістра, стаж педагогічної та/або науково-педагогічної роботи не менше трьох років, організаторські здібності, стан фізичного і психічного здоров’я, що не перешкоджає виконанню професійних обов’язків.

 

Вичерпний перелік, кінцевий строк і місце подання документів для участі у конкурсі:

 

Для участі в конкурсі подаються такі документи:

  1. Заява про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних».
  2. Автобіографія та/або резюме   (за вибором учасника конкурсу).
  3. Копія паспорта громадянина України.
  4. Копія документа про вищу освіту (з додатком, що є його невід’ємною частиною).
  5. Документ, що підтверджує вільне володіння державною мовою.
  6. Копію трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж педагогічної (науково-педагогічної) роботи не менше трьох років на день їх подання.
  7. Довідку про відсутність судимості.
  8. Довідку про проходження попереднього (періодичного) психіатричного огляду.
  9. Мотиваційний лист, складений у довільній формі.

Особа може подати інші документи, які підтверджуватимуть її професійні та/або моральні якості.

Визначені у цьому пункті документи кандидати подають особисто (або уповноваженою згідно з довіреністю особою) у строк 30 календарних днів з дня  оприлюднення  оголошення  про  проведення конкурсу (кінцевий термін – 29 травня 2021 року) до Хорошівської селищної ради за адресою: смт. Хорошів, вул. Шевченка,42, відділ освіти Хорошівської селищної ради.

 

Дата та місце початку  конкурсного відбору,  етапи його проведення та тривалість:

Початок проведення конкурсного відбору – з 14.06.2021 року. Місце проведення за адресою: смт.Хорошів, вул. Героїв України, 6, зал засідань Хорошівської селищної ради.

Конкурсний відбір проводиться в три етапи,а саме:

  • письмове тестування на знання законодавства України у сфері загальної середньої освіти, зокрема Законів України «Про освіту», «Про повну загальну середню освіту» та інших нормативно-правових актів у сфері загальної середньої освіти;
  • письмове виконання ситуаційного завдання;
  • публічна та відкрита презентація державною мовою перспективного плану розвитку закладу загальної середньої освіти, а також надання відповідей на запитання членів конкурсної комісії в межах змісту конкурсного випробування.

Конкретні дати проведення всіх етапів конкурсного відбору  будуть додатково опубліковані на сайті Хорошівської селищної ради.

Тривалість проведення етапів конкурсного відбору визначена Положенням про конкурс на посаду керівника закладу загальної середньої освіти Хорошівської селищної ради.

 

Прізвище та ім’я, номер телефону та адресу електронної пошти особи, уповноваженої  надавати  інформацію  про конкурс та приймати документи для участі у конкурсі.

 

 

Матвійчук Олена Василівна, начальник відділу освіти Хорошівської селищної ради, 0687628898, osvita-hotg@ukr.net

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь