Про роботу з сім’ями в умовах карантину

Дата: 22.04.2021 14:18
Кількість переглядів: 1081

     Робота спеціалістів управління соціального захисту населення Хорошівської селищної ради з сім’ями у складних життєвих обставинах, насамперед, спрямована на організацію подолання проблем родини. Спеціалісти намагаються знайти код доступу до кожного члена сімї, бо лише це дозволяє ефективній вчасній та якісній допомозі, заохочують кожного від очікування допомоги до самореалізації.

   Так, діти та батьки активні учасники онлайн – конкурсів – «Малюємо українське», «Найкраща господиня». З дотриманням карантинних вимог проводилися майстер – класи для дітей. Наразі, відбуваються мотиваційні телефонні зустрічі з батьками та дітьми, запроваджена онлайн - послуга домашніх візитів, в ході якої з’ясовуються стан виконання тих чи інших доручень, плани та проблеми сімї. Фахівці із соціальної роботи, окрім надання систематичних соціальних послуг, взяли під супровід дві сімї у складних життєвих обставинах, одну - прийомну та одну – опікунську, що дасть змогу ефективно вирішити проблеми та упередити їх появу надалі.

  Звісно, сприяють такій діяльності старости, служба у справах дітей, ювенальна превенція, медичні працівники. А ще дуже корисними стали навчання, організовані Представництвом Фонду Міжнародної солідарності, обласним центром соціальних служб, центром підвищення кваліфікації, що проходять в онлайн – режимі, на яких спеціалісти управління вчаться будувати роботу з найбільшою користю для отримувачів соціальних послуг.

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Ольга КУЧЕР, заступник начальника управління


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь