Робота мобільної бригади

Дата: 15.04.2021 08:18
Кількість переглядів: 734

     Навіть в умовах карантину мобільна-бригада соціально-психологічної допомоги особам (в т.ч. дітям), які постраждали від домашнього насильства продовжує активну роботу з сім'ями (особами),які перебувають у складних життєвих обставинах.

       Так, за І квартал 2021 року здійснено 16 виїздів ( з них 6 екстрених та кризових втручань,де існувала загроза життю та здоров'ю дітей та особам похилого віку). Соціальними послугами охоплено 30 сімей , відвідано 51  одиноко-проживаючих  громадян, складено 29 актів оцінок потреб з метою вирішення проблем.

        За результатами проведеної роботи були вирішені питання, щодо влаштування  в будинок інтернат 3 одиноких  громадян ( з них 1 особа з інвалідністю), проводилися консультування щодо належного виконання батьківських обов’язків, забезпечення всебічних потреб дітей, ведення здорового способу  життя батьками. А ще проводилася інформаційна робота  щодо порядку  та умов оформлення соціальних виплат та пільг малозабезпеченим родинам, розповсюджувалася соціальна реклама, надавалася натуральна допомога сім’ям з дітьми. Разом з тим, фахівці із соціальної роботи проводять мотиваційні телефонні зустрічі з членами різних категорій сімей, під час яких обговорюються нагальні проблеми та шляхи їх вирішення.

Мобільна бригада продовжуватиме надавати послуги населенню Хорошівської ОТГ за тісної підтримки старост, служби у справах дітей та ювенальної превенції.

 

Олена Якубенко, соціальний працівник

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь