Пошук

Звернення Хорошівського відділення управління виконавчої дирекції Фонду ССУ у Житомирській області з нагоди відзначення Дня охорони праці в Україні у 2021 році.

Дата: 05.04.2021 16:11
Кількість переглядів: 463

    Щорічно 28 квітня у понад 100 країнах світу, з метою привернення уваги суспільства і, головне, влади – до проблем людини на робочому місці відзначають Всесвітній День охорони праці.

    Це свято започаткувала Міжнародна організація праці, яка вирішила розширити масштаби своєї діяльності з просування ідеї охорони праці в сучасному суспільстві. Одним з головних аспектів цієї роботи є розробка заходів щодо зменшення рівня смертності на виробництві.

    Хорошівське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Житомирській області звертається з проханням  до профспілкових організацій, керівників підприємств, установ та організацій, які обслуговуються відділенням Фонду, незалежно від форми власності, активно долучитися до роботи та гідно відзначити у квітні 2021 року День охорони праці на кожному підприємстві, у кожній установі та організації. З цією метою пропонуємо Вам розробити та затвердити власні заходи та прийняти активну участь з нагоди відзначення  у 2021 році Дня  охорони праці в Україні,

    Протягом квітня-травня вшанувати пам’ять працівників, які загинули на виробництві, відвідати сім’ї потерпілих, винайти можливості для надання їм допомоги з вирішення матеріальних, соціально-побутових та інших проблем.

    Закликаємо усіх роботодавців проаналізувати органіцзацію своєї роботи по впровадженню охорони праці та вжити заходів, які дадуть змогу запобігати нещасним випадкам і професійним захворюванням на протязі усього терміну роботи підприємства.

   Цього року День охорони праці в Україні проходить під девізом «Передбачати, готуватися та реагувати на кризи – ІНВЕСТУЙМО ЗАРАЗ У СТІЙКІ СИСТЕМИ БЗР». .       Всесвітній день безпеки та здоров’я на роботі буде присвячений стратегіям зміцнення національних систем безпеки та здоров’я на роботі (БЗР) для підвищення стійкості для подолання криз зараз і в майбутньому, спираючись на отримані уроки та досвід зі світу праці. Тому слід скористатися можливістю підвищення обізнаності та стимулювання діалогу щодо важливості створення та інвестування в стійкі системи охорони праці, спираючись на регіональні та національні приклади щодо пом’якшення та запобігання розповсюдженню COVID-19 на робочому місці.

    Інформацію про підготовку та хід виконання заходів до Дня охорони праці у 2021 році просимо розмістити на офіційних сайтах, сторінках соціальних мереж та інших засобах масової інформації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь