З лютого 2021 року розпочав роботу Центр надання адміністративних послуг Хорошівської селищної ради.

Дата: 10.03.2021 08:38
Кількість переглядів: 1512

    Наразі жителі громади мають можливість отримати 90 адміністративних послуг, серед яких державна реєстрація нерухомості та бізнесу, реєстрація/зняття з реєстрації місця проживання, державна реєстрація актів цивільного стану,  послуги Держгеокадастру, дозвільні документи та послуги соціального напрямку.

    Центр надання адміністративних послуг проводить прийом громадян за адресою смт. Хорошів, вул. Героїв України, 6, 2-й поверх, окрім послуг щодо реєстрації/зняття з реєстрації місця проживання та державної реєстрації актів цивільного стану, які можна отримати за адресою смт. Хорошів, вул. Шевченка, 42, 2-й поверх.

    Наразі тривають ремонтні роботи для розміщення Центру надання адміністративних послуг на першому поверсі в приміщенні смт. Хорошів, вул. Героїв України, 6.

    Планується відкрити ЦНАП, який буде відповідати сучасним вимогам і європейським стандартам та об’єднуватиме всі адміністративні послуги в одному приміщенні.

  Більш детальніше щодо діяльності Центру надання адміністративних послуг можна буде ознайомитись безпосередньо в ЦНАП та на сайті селищної ради в розділі «Центр надання адміністративних послуг».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь