Боротьба зі сніговими заметами

Дата: 11.02.2021 15:22
Кількість переглядів: 1912

     У зв’язку з погіршенням погодних умов, спричинених посиленими атмосферними опадами та хуртовиною, селище Хорошів та старостинські округи громади опинилися в сніговому полоні. З метою запобігання снігового полону на дорогах і тротуарах та недопущення блокування руху транспортних засобів і перехожих, працівники Хорошівського житлово-комунального підприємства працюють з 5-ї години ранку по 10 годин на добу.

     До розчистки доріг по Хорошівській територіальній громаді залучено 4 одиниці техніки. По старостинських округах старости, фермери, підприємці долучились до очищення доріг своїх населених пунктів.

     Велика вдячність Леоніду Сороці, який розчистив дороги по селах Рижанського старостинського округу, керівникам кар’єрів с.Грабівки та с.Невирівки, Олександру Тищенку, який розчистив дороги по селах Поромівського старостинського округу, жителю смт.Хорошів Валентину Василенку за надане дизпаливо.

      На 12-13 лютого за даними Гідрометеорології погодні умови ще погіршаться, тому просимо всіх жителів громади без крайньої необхідності не виходити та не виїжджати із своїх домівок.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь