Навчання для користі мешканців громади

Дата: 05.02.2021 10:26
Кількість переглядів: 713

      Щоб наблизити соціальні послуги до кожного мешканця Хорошівської громади, упереджувати соціальну напругу, сприяти у вирішенні проблем, спеціалісти управління соціального захисту населення у тісній взаємовигідній співпраці із соціальними партнерами проводять навчання соціальних робітників, робочі наради за участю старост.

      03 лютого 2021року під час семінару із соціальними робітниками обговорювалися питання організації виявлення та належного догляду за одинокими громадянами непрацездатного віку (наразі 21 соціальний робітник обслуговує 159 громадян у 13 старостатах та смт Хорошів Хорошівської селищної ради), вивчалися законодавчі акти, спрямовані на соціальний захист населення.

      Цього ж дня, під час навчальної наради зі старостами, спеціалісти служби у справах дітей Хорошівської селищної ради поінформували присутніх про сімейні форми виховання дітей – сиріт, роз’яснили порядок створення патронатних сімей ( у Хорошівській громаді таких 2 сім’ї, де троє дітей, а ще 5 прийомних сімей та два ДБСТ), продемонструвавши відеоролик. Начальник відділу надання всіх видів допомог, пільг та субсидій управління соціального захисту населення Хорошівської селищної ради Г.Кальватинська детально роз’яснила старостам всі аспекти організації прийому документів від громадян  на оформлення соціальних допомог (протягом січня спеціалісти управління прийняли 122 справи на оформлення соціальної допомоги, 6 – на пільги та 441 – на субсидії).

     Разом з тим під час наради, обговорювалися питання щодо дотримання законодавства у сфері захисту дітей, всебічної підтримки сімей у складних життєвих обставинах, контролю за безпекою проживання громадян, відповідального батьківства.

    Тісна співпраця, з розумінням та підтримкою всіх зацікавлених у соціальному становленні громади, кожного її мешканця, неодмінно дасть гарний результат. В це віриться і над цим працюватимемо й надалі.

 

Ольга Кучер, заступник начальника управління

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь