ЗВЕРНЕННЯ ХОРОШІВСЬКОГО СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ ВОЛОДИМИРА СТОЛЯРЧУКА ТА ДЕПУТАТСЬКОГО КОРПУСУ РАДИ ЩОДО НЕДОПУЩЕННЯ ПІДВИЩЕННЯ ТАРИФІВ НА ЕНЕРГОНОСІЇ

Дата: 15.01.2021 14:24
Кількість переглядів: 1019

      Хорошівська селищна рада спільно з депутатським корпусом ради підготувала звернення на Прем`єр -міністра України Д.Шмигаля, голову Житомирської обласної державної адміністрації В.Бунечка, голову Житомирської обласної ради В.Федоренка та сектор НКРЕКП  у Житомирській області щодо недопущення підвищення тарифів на енергоносії:

      «Ми, депутати Хорошівської селищної ради Житомирської області, представляючи спільні інтереси територіальної громади, вкрай стурбовані підвищенням з 1 січня 2021 року ціни на енергоносії для населення, фіксована ціна для побутових споживачів становитиме 1,68 грн/кВт.год.

       Хорошівська громада є однією із громад Житомирської області, яка не газифікована. Тому 54 багатоповерхових будинків, а це 1205 квартир, переведені виключно на індивідуальне електроопалення.

       До 31.12.2020 року місцеве населення селища Хорошів та сільських населених пунктів користувалось пільговими тарифами на електроенергію для населення на перші 100 кВт.год та 3000 кВт в опалювальний період за ціною 90 коп.за кВт., а в нічний час по коефіцієнту 0,4-0,5 згідно зонування лічильника.

       Нове підвищення ціни на енергоносії та скасування  пільгових тарифів, матиме катастрофічний вплив на рівень та умови життя більшої частини населення Хорошівської громади, адже, очевидною буде різниця між доходами та необхідними витратами громадян. У результаті збільшуватимуться борги населення за спожиті комунальні послуги, значна кількість мешканців опиниться в надзвичайно складних життєвих умовах.

      Враховуючи вище викладене та з метою недопущення зростання соціальної напруги в громаді, ми, депутати Хорошівської селищної ради, звертаємося до Вас з проханням сприяння недопущення зростання цін на електроенергію та  прийняття відповідного зваженого рішення щодо тарифів для населення, яке користується виключно електроопаленням.

      За дорученням депутатського корпусу

Хорошівський селищний голова                                                                      Володимир СТОЛЯРЧУК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь