Оголошується збір пропозицій від громадськості щодо проекту містобудівної документації

Дата: 28.12.2020 08:29
Кількість переглядів: 444

 

ХОРОШІВСЬКА   СЕЛИЩНА  РАДА

Хорошівський район,  Житомирська область

Оголошується збір пропозицій від громадськості щодо проекту містобудівної документації

        Оголошується збір пропозицій від громадськості щодо проекту містобудівної документації – «Детальний план території земельної ділянки площею 0,01 га розташованої в по вул. Героїв України, поблизу житлового будинку №20 в смт Хорошів Хорошівського району Житомирської області, цільове призначення – 03.07 для будівництва та обслуговування будівель торгівлі»

Відповідно до Постанови КМУ від 25 травня 2011 р. № 555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських слухань інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні» запрошуємо громадян та представників установ, організацій та підприємств для проведення розгляду та врахування пропозицій громадськості щодо проекту містобудівної документації детального плану території по вул. Героїв України, поблизу житлового будинку №20 в смт. Хорошів, Хорошівського району Житомирської області.

        Містобудівна документація – детальний план територій, розроблена на підставі рішення від 12.06.2020 року.

        Замовник: Хорошівська селищна рада.

        Виконавець:  Фізична особа-підприємець Матвєєва Ольга Михайлівна.

       Місце розташування: смт. Хорошів, вул. Героїв України, поблизу житлового будинку № 20

      З графічною та пояснюючою частинами містобудівної документації можна ознайомитися в відділі містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства управління соціально-економічного розвитку райдержадміністрації та в Хорошівській селищній раді у відділі земельних ресурсів містобудування та інфраструктурного розвитку, понеділок-п’ятниця з 8.00 до 17.00. Відповідальний заступник селищного голови начальник відділу земельних ресурсів містобудування та інфраструктурного розвитку Засімчук Сергій Миколайович.

      Пропозиції(зауваження) від фізичних та юридичних осіб приймаються до 25 січня 2021 року включно, за адресою смт. Хорошів вул. Героїв України, 13 в кабінеті відділу земельних ресурсів містобудування та інфраструктурного розвитку.

     Пропозиції та зауваження відповідно до ч. 6 ст. 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» приймаються у письмовій формі, із зазначенням  прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання, особистим підписом і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог чинного законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил.

     У слухані можуть приймати участь громадяни і юридичні особи, які визначені п. 7 ст. 21 Закону України «Про регулювання містобудівної Діяльності» повнолітні особи, представники органів самоорганізації населення, народні депутата України, депутати місцевих рад.

      Пропозиції та зауваження, що надійшли після встановленого терміну не розглядаються.

      Відповідальний за проведення громадського слухання - заступник селищного голови начальник відділу земельних ресурсів містобудування та інфраструктурного розвитку Засімчук Сергій Миколайович.

      Громадські слухання будуть проходити о 10 год 26 січня 2021 року в залі засідань Хорошівської селищної ради за адресою: смт. Хорошів вул. Героїв України, 13 (ІІ поверх)

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь