Благодійна допомога

Дата: 22.12.2020 16:27
Кількість переглядів: 911

…в рамках здійснення благодійної діяльності надійшла до відділу сім’ї, дітей, молоді, спорту та соціального захисту населення Хорошівської селищної ради на загальну суму 10 тис 404 грн. від українського представництва Фонду міжнародної солідарності (Республіка Польща).

     Для потреб соціальних робітників, які обслуговують одиноких громадян непрацездатного віку, Служби з перевезення надані антисептики, миючі дезинфікуючі засоби, серветки, медичні маски. Водночас, індивідуальні маски розповсюджуватимуться серед сімей у складних життєвих обставинах, миючий дезінфікуючий засіб, медичні рукавички та 18 спец.халатів передані в ЦПМСД.

         Така благодійна пожертва є суттєвою підтримкою діяльності відділу у забезпеченні надання якісних соціальних послуг мешканця громади в умовах карантину.

Ольга Кучер, заступник начальника

 

      Благодійна допомога отримана в рамках проєкту «Підтримка процесу децентралізації: розвиток компетенцій об’єднаних територіальних громад у сфері надання соціальних послуг», що фінансується програмою польського співробітництва задля розвитку Міністерства закордонних справ РП та Посольством США в Україні"...

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь