Щоб не втрачати надію та бути оптимістом

Дата: 02.12.2020 17:09
Кількість переглядів: 773

        Відділ сім’ї, дітей, молоді, спорту та соціального захисту населення Хорошівської селищної ради значну увагу приділяє соціальній допомозі дітям з інвалідністю.  Систематично відвідуються сім’ї з метою вивчення проблем та сприяння у їх вирішенні, Служба з перевезення надає безкоштовні послуги. Діти залучаються до участі у різноманітних заходах,

         Так, цього року до Дня осіб з інвалідністю було проведено дистанційний конкурс вмінь для дітей з особливими потребами серед навчальних закладів Хорошівської селищної ради, під час якого діти продемонстрували свою майстерність та поділилися фотографіями робіт.

    Для покращання поінформованості щодо можливостей отримання соціальних послуг була проведена інформаційна кампанія про  заклади та установи, які надають послуги даній категорії населення, а на сайті Хорошівської селищної ради розміщено анімаційний ролик від ЮНІСЕФ про соціальні послуги.

    Такі заходи лише допомагають бути оптимістом та не втрачати надію на краще і спеціалісти відділу продовжуватимуть цю роботу.

Олена Якубенко, соціальний працівник

Фото без описуФото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь