КАРАНТИН ВИХІДНОГО ДНЯ

Дата: 13.11.2020 15:58
Кількість переглядів: 934

     13.11.2020 на засіданні оперативного штабу Хорошівської селищної ради щодо запобігання поширенню випадків COVID 19 на території Хорошівської ОТГ розглядались зміни до Постанови Кабміну №641, зокрема – відмовитись від адаптивного карантину та перейти на загальнодержавний карантин з обмеженнями, які встановлені для «помаранчевого» рівня.

     Керуючись постановою КМУ від 11.11.2020  оперативний штаб ВИРІШИВ:

    Додатково до обмежень, передбачених пунктом 10 цієї постанови, в період з 00 годин 00 хвилин суботи до 00 годин  00 хвилин понеділка на території Хорошівської ОТГ  з 14 листопада 2020 р. до 30 листопада 2020 р. забороняється:

- приймання відвідувачів суб'єктами господарювання, які проводять діяльність у сфері громадського харчування (барів, ресторанів, кафе тощо), крім діяльності з надання послуг громадського харчування із здійсненням адресної доставки замовлень та замовлень на винос;

- приймання відвідувачів у торговельно-розважальних центрах;

- приймання відвідувачів у інших закладах розважальної діяльності;

- приймання відвідувачів суб'єктами господарювання, які провадять діяльність у сфері торговельного і побутового обслуговування населення, крім:

торгівлі продуктами харчування на торговельних площах, не менше 60 відсотків, яких призначено для торгівлі продуктами харчування, пальним, лікарськими засобами та виробами медичного призначення, ветеринарними препаратами, кормами.         

- відвідування закладів освіти здобувачами освіти групами кількістю більш як 20 осіб, крім закладів дошкільної, загальної середньої, позашкільної та спеціалізованої мистецької освіти.

- відвідування закладів дошкільної, загальної середньої, позашкільної, спортивної та спеціалізованої мистецької освіти у разі, коли на самоізоляції через контакт з пацієнтом з підтвердженим випадком COVID-19 перебуває більш як 50 відсотків здобувачів освіти та персоналу закладу освіти.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь