Повідомлення про оприлюднення проекту документа державного планування (містобудівної документації місцевого рівня)

Дата: 11.11.2020 16:05
Кількість переглядів: 571

   Повідомлення  про оприлюднення проекту документа державного планування (містобудівної документації місцевого рівня) «Детального  плану території земельної ділянки  площею 0,0546 га розташованої по вул.  Героїв України, 25 в  смт. Хорошів, Хорошівського району Житомирської області,  цільове призначення – 03.07 для будівництва та обслуговування будівель торгівлі».

  Основна мета проекту – зміна  цільового призначення земельної ділянки з для  будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (код 02.01.) на цільове призначення  для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (код 03.07). Визначення параметрів забудови земельної ділянки площею 0,0546 га уточнення планувальної структури і функціонального призначення території; визначення всіх планувальних обмежень використання території згідно з державними будівельними нормами та санітарно-гігієнічними нормами; визначення містобудівних умов та обмежень; встановлення переважних, супутніх та допустимих видів використання території. 

   Орган,  що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування:

              Хорошівська селищна рада

Передбачувана процедура громадського обговорення, у тому числі:

             Громадське  обговорення розпочато з  23жовтня  2020  року  і  триває  до 20-го  листопада  2020 року.          Пропозиції, подані після встановленого строку, не розглядаються.

   Громадські слухання проводяться відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 25.05. 2011 № 555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні».

    Громадські слухання відбудуться 20.11. 2020 о 10:00 в приміщенні  селищної ради   за адресою Житомирська обл., смт. Хорошів, вул. Героїв України, 13 (на виконання Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» громадські слухання щодо проектів містобудівної документації на місцевому рівні проводяться у строк, визначений  для  проведення  процедури  громадського  обговорення,  але  не раніше 10 днів з дня оприлюднення проекту містобудівної документації на місцевому рівні).

    Ознайомитись з проектом Детального  плану території земельної ділянки  площею 0,0546 га розташованої по вул.  Героїв України, 25 в  смт. Хорошів, Хорошівського району Житомирської області,  цільове призначення – 03.07 для будівництва та обслуговування будівель торгівлі  можна у відділі  містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства   Хорошівської районної державної  адміністрації,   за адресою: Житомирська обл., смт. Хорошів, вул. Героїв України, 6 .

  Орган, до якого подаються зауваження і пропозиції, його поштова та електронна адреси та строки подання зауважень і пропозицій:

    Хорошівська селищна рада.

   Адреса для    подання зауважень та пропозицій у письмовій формі:  12101 Житомирська обл., смт. Хорошів, вул. Героїв України, 13

 E-mail:  v-vselrada@ukr.net

Зауваження і пропозиції приймаються у строк з 12.11.2020р. по 20.11.2020р.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь