Відповідальність та результат

Дата: 04.11.2020 20:26
Кількість переглядів: 876

         Добробут родин, які перебувають у складних життєвих обставинах багато в чому залежить від них самих, але не кожний знає шлях виходу з цього стану. Тому й працюємо в такому напрямку, щоб навчити кожного допомогти самому собі, а ще організувати ефективну допомогу сім’ї з боку соціальних партнерів.               

     03 листопада відділом сім'ї, дітей, молоді, спорту та соціального захисту населення Хорошівської селищної ради за участю служби у справах дітей, інспектора ювенальної превенції було проведено засідання комісії по роботі з сім'ями, які опинилися в складних життєвих обставинах.                                                                             Під час  засідання  обговорювався стан функціонування сім'ї К., з якою підписаний договір про надання соціальних послуг, скоректований індивідуальний план роботи відповідно проведеної оцінки потреб та визначилися завдання членам комісії у вирішенні проблем родини.

        З матір’ю та донькою проведено консультування щодо ведення відповідального способу життя, змістовного дозвілля, мотивації до змін у поведінці,  раціонального використання сімейного бюджету, налагодження взаємовідносин у сім’ї та погоджено виконання відповідних рекомендації.

           Всі учасники засідання впевнено висловили думку про важливість такої співпраці – мати і донька відчули розуміння та підтримку, члени комісії – важливість та відповідальність за соціальну підтримку кожного мешканця громади.

Ольга КУЧЕР, заступник начальника відділу

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь