З турботою про кожного…

Дата: 22.10.2020 08:03
Кількість переглядів: 792

     Для забезпечення всебічної підтримки мешканців Хорошівської ОТГ продовжує ефективно працювати, створена за ініціативи селищного голови Володимира Столярчука, Служба з перевезення осіб та дітей з інвалідністю, які мають порушення опорно – рухового апарату та які внаслідок захворювання не можуть самостійно пересуватися.

   Наразі, з відділом сім’ї, дітей, молоді, спорту та соціального захисту населення Хорошівської селищної ради підписано 87 меморандумів з особами, які мають порушення опорно-рухового аппарату та послугу з перевезення протягом дев’яти місяців 2020 року отримали 70 мешканців громади, здійснено 196 виїздів. Найбільшим попитом користується медична послуга (це відвідування лікарів,  підтвердження групи інвалідності, лікувальні процедури, стоматологічні послуги), також підвіз здійснюється хворих пацієнтів з лікарні до місця проживання, в інтернатні стаціонарні заклади, до аптеки та установ. Варто зазначити, що послуга з перевезення БЕЗКОШТОВНА в межах громади.

   Разом з тим, автомобіль, відповідно рішення сесії Хорошівської селищної ради, у вільний час від перевезення, людей з інвалідністю, використовується для роботи Мобільної бригади соціально – психологічної допомоги особам (в т.ч. дітям), які постраждали від домашнього насильства (це працівники поліції, селищної ради, служби у справах дітей, в.о.старост, лікарі, соціальні робітники). Протягом 2020 року уже здійснено 42 виїзди у старостати громади, відвідано 160 сімей, в т.ч. з метою проведення упередження складних життєвих обставин, насильства в сім’ях, проведення інформаційно – профілактичних заходів.

 

Олена Якубенко, соціальний працівник

Фото без описуФото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь