Пошук

ПРОДОВЖЕННЯ КАРАНТИННИХ ОБМЕЖЕНЬ

Дата: 15.10.2020 15:23
Кількість переглядів: 678

Кабінетом Міністрів України було прийняте рішення щодо подовження карантинних обмежень до 31 грудня 2020 року.

Також  рішенням Уряду посилено протиепідемічні заходи на різних рівнях адаптивного карантину. Перш за все, вводиться обмеження щодо роботи ресторанів та інших закладів громадського харчування після 22:00. Це правило діятиме на всіх рівнях епіднебезпеки.

Вводиться також обмеження щодо проведення масових заходів: для “зеленого” рівня максимальна кількість осіб - не більше 50, для “жовтого” рівня - 30, для “помаранчевого” - 20 осіб. Також вводиться заборона щодо відвідування глядачами спортивних заходів, окрім міжнародних змагань.

Посилення контролю з дотримання самоізоляції відбуватиметься із залученням Національної поліції. Контроль за дотриманням протиепідемічних заходів у сфері обслуговування (робота ринків, ресторанів, інших громадських місць) - за Держспоживслужбою. Контроль за правилами перевезення та виділенням додаткового транспорту - за органами місцевого самоврядування.

Додатково усім школам рекомендовано проведення канікул з 15 по 30 жовтня, з подальшим переходом на дистанційне навчання. Закладам професійної та вищої освіти рекомендовано перейти на дистанційне навчання вже зараз.

Роботодавцям запропоновано організувати позмінну роботу, а в тих випадках, де є можливість, - забезпечити дистанційну роботу зі збереженням рівня заробітної плати.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь