«КОЗАЦЬКІ ЗАБАВИ» ПОВЕРНУТЬСЯ

Дата: 08.10.2020 13:31
Кількість переглядів: 819

         Мешканці Хорошівської громади, напевно, добре пам’ятають спортивні змагання «Козацькі забави», що були започатковані до Дня захисника України відділом сім’ї, дітей, молоді, спорту та соціального захисту населення за ініціативи селищного голови Володимира Столярчука.

         Дорослі та діти з усіх старостатів та Хорошева – спортсмени зі стажем та зовсім юні, особи з інвалідністю, учасники АТО та члени їх сімей – ті, хто цінує активний здоровий спосіб життя, змагалися з різноманітних видів масового спорту, розважалися та смакували козацьким кулішом, юшкою, отримували призи та нагороди. А ще - це був своєрідний підсумок спортивно – масової роботи в громаді, якій велику увагу приділяє селищна рада, пропаганда та заклик до занять фізичною культурою та спортом.

         На жаль, в умовах пандемії «Козацькі забави» наразі відбутися не можуть. Однак, ми впевнені, що змагання обов’язково повернуться,
 адже ми знаємо, що на спортивних майданчиках продовжують займатися діти та молодь, успішно функціонує ДЮСШ, тривають уроки з фізичного виховання, проходять тренування та турніри, звичайно, з дотриманням застережних правил.

       Давайте разом переглянемо світлини, як проходило спортивне свято у 2018 та 2019 роках, і загадаємо на позитив, впевнено повіримо, що     «КОЗАЦЬКІ ЗАБАВИ» ПОВЕРНУТЬСЯ.

Ольга Кучер, заступник начальника відділу

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь