З увагою та турботою

Дата: 06.10.2020 16:46
Кількість переглядів: 673

               На виконання розпорядження голови ОДА від 20.08.2020 № 474 « Про відзначення в області 1 жовтня Міжнародного дня громадян похилого віку та Дня ветерана» та за дорученням селищного голови В.Столярчука відділ сім’ї, дітей, молоді, спорту та соціального захисту населення Хорошівської селищної ради спільно медпрацівниками, соціальними робітниками провели вивчення стану соціального забезпечення громадян похилого віку, ветеранів для визначення їх потреб та своєчасного надання допомоги в умовах пандемії. Під час відвідування громадян проводилася роз’яснювальна робота щодо можливостей отримання соціальних послуг, надавалася контактна інформація про надавачів соціальних послуг.

              Зараховано на соціальне обслуговування вдома  3 громадян похилого віку, складено оцінку потреб на 13 громадян похилого віку, осіб з інвалідністю, скеровано до УПСЗН по питанню влаштування до інтернатної установи 4 громадян похилого віку, осіб з інвалідністю.

              Завдяки співпраці з релігійними конфесіями, зокрема, церквою ЄХБ, пастиром Прокопчуком В.А., приватними підприємцями, натуральну допомогу (продукти харчування, промислові товари, миючі засоби) отримали  підопічні відділення соціального обслуговування дома.

              Водночас, спільно з в.о.старост та сімейними лікарями відслідковуються дані про виявлення та перебування на самоізоляції через пандемію одиноких громадян похилого віку, для них створено банк б/в одягу та продуктові набори.

Надія ЯКУБЕНКО, соціальний працівник

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь