Про проведення громадських слухань

Дата: 26.09.2020 11:24
Кількість переглядів: 517

 

УКРАЇНА

ХОРОШІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

 

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

селищного голови

від 25.09.2020       №39

 

Про проведення громадських

слухань

 

          Відповідно до ст.13, ч.4 п.20 ст.42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», керуючись Порядком організації громадських слухань затвердженого рішенням шостої сесії Хорошівської селищної ради восьмого скликання від 20.06.2017 року № 129, з метою обговорення питань місцевого значення

 1. Провести 01.10.2020 року о 10 годині в будівлі клубу за адресою: с Невирівка, вул. Шевченка, 15 громадські слухання для жителів  села Невирівка, за ініціативою групи у складі депутатів Хорошвської селищної ради: Хомчука Степана Васильовича, Євпака Ігора Володимировича, Шевчука Івана Івановича, Грозовського Віктора Йосиповича, щодо обговорення питання про виділення земельних ділянок для учасників бойових дій.

2. Протягом п’яти днів скласти план підготовки і проведення громадських слухань, визначити осіб, відповідальних за виконання його окремих етапів і плану в цілому та затвердити його у селищного голови (додаток № 1).

3. Організувати попереднє вивчення питання, що виноситься на громадські слухання та запросити на громадські слухання депутата селищної ради по виборчому округу № 24 Ковальчука Миколу Івановича (за  згодою).

4. Проінформувати учасників громадських слухань про дату, час і місце їх проведення, питання, що виносяться на обговорення, порядок проведення слухань.

5. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю  за собою.

 

Селищний голова                                                    Володимир СТОЛЯРЧУК

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь