Актуальні питання охорони здоров'я та безпеки, пов'язані з COVID-19

Дата: 16.09.2020 10:30
Кількість переглядів: 762

Фото без опису

26 серпня КМУ прийняв Постанову №760 «Про внесення змін до деяких актів КМУ», якою карантин було продовжено до 31 жовтня. Постановою внесено наступні зміни для зон карантину:

 • Введено загальну заборону на проведення концертів (крім тих, які проводяться закладами культури, для яких концертна діяльність протягом останнього року є основним видом діяльності), дискотек, роботу розважальних закладів (нічних клубів), діяльність закладів громадського харчування з організацією дозвілля (ресторанів, кафе, барів, закусочних, їдалень, кафетеріїв, буфетів тощо).

• Забороняється робота після 24-ї та до 7-ї години суб’єктів господарювання з надання послуг громадського харчування без організації дозвілля (ресторанів, кафе, барів, закусочних, їдалень, кафетеріїв, буфетів тощо), крім діяльності з надання послуг громадського харчування із здійсненням адресної доставки замовлень та замовлень на винос. Це встановлено новою редакцією абзацу 3 п. 12 Постанови № 641.

• Введено загальну заборону для всіх зон (жовтої, помаранчевої та червоної) з проведення масових заходів в закладах громадського харчування у кількості більш як 20 осіб та більше однієї особи на 10 кв. метрів. Тому відповідні заборони виключені із зональних заборон.

• Зміни щодо самоізоляції. Постановою №760 встановлено ще одне правило: особи з підтвердженим діагнозом COVID-19, виписані зі закладу охорони здоров’я, підлягають самоізоляції до моменту одужання відповідно до галузевих стандартів у сфері охорони здоров’я.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь