Пошук

СПІЛЬНІ ДІЇ ВЛАДИ ТА ГРОМАДСЬКОСТІ

Дата: 11.12.2017 16:21
Кількість переглядів: 842

      8 грудня в залі  Хорошівської селищної ради відбулось засідання «круглого столу» з питання взаємодії правоохоронних органів та громадської організації «Дозор» по забезпеченню правопорядку в смт Хорошів.

      В обговоренні взяли участь Хорошівський селищний голова Володимир Столярчук, заступник начальника Хорошівського відділення поліції Сергій Гальона, депутат селищної ради Сергій Сіваченко, керівник громадської організації «Дозор» Юрій Залевський та члени організації.

      Селищний голова зазначив, що сприяння та допомога членами громадської організації «Дозор» працівникам Хорошівської поліції у забезпеченні правопорядку та безпеки на території громади є вкрай ефективним та розумним рішенням.

      Заступник начальника поліції поділився досвідом співпраці правоохоронних органів та громадськості в Іршанській громаді.

      Члени громадської організації «Дозор» висловили свої бачення щодо патрулювання вулиць селища та проведення профілактичної роботи з молоддю.

      В результаті роботи «круглого столу» прийнято ряд конструктивних рішень щодо взаємодії органів місцевого самоврядування, правоохоронних органів та громадськості по забезпеченню законності та порядку в громаді.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь