Пошук

Весняне прибирання населених пунктів об'єднаної громади.

Дата: 03.04.2017 16:04
Кількість переглядів: 1017

     В Україні з давніх - давен є традиція до Паски прибрати від сміття, торішніх зарослів буряну і кущів свої двори, вулиці, сквери і парки, а до провід і кладовища.

     Не забуває про це і Хорошівська об'єднана територіальна громада. На заклик виконкому селищної ради провести місячник по очистці власних та громадських територій відгукнулось багато установ і організацій та активних жителів громади.

     На початку березня цього року працівники Хорошівської селищної ради та Хорошівського комунального підприємства провели першу толоку по очистці лівого берега річки Ірша в районі відновленої дамби смт.Хорошів.

      А 24 березня 2017 року на наш заклик відгукнулись більшість трудових колективів та громадян. Так були прибрані в ценральній частині селища вулиці Героїв України, Древлянська, Незалежності  та інші території, що були закріплені за установами, організаціями. Активно працювали в парку ім. Кутузова та по берегах річки Ірша працівники селищної ради і його структурних підрозділів,  будинку культури, Хорошівського комунального підприємства, районного центру зайнятості та інші. В результаті було зібранодобільше 20 мішків сміття, кіілька прицепів торішнього опалого листу, які були вивезені на сміттєзвалище. Окрім цього біля вищеназваної дамби було  вирубано чагарники та обрізано сухостій.

     Гарно організували толоку по прибиранню села Волянщина  громадська організація «Родовід» разом з депутатом Хорошівської селищної ради Ковальчуком Миколою Івановичем. Вони працювали два дні і з їх слів це тільки початок бо планують за сприяння селищної ради реалізувати грандіоні плани. Проводили прибирання і в інших селах громади.

     Наступний етап толоки оголошенрий на 13 квітня, тож запрошуємо всіх жителів населених пунктів вийти  попрацювати для себе, та всієї громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь