Пошук

Соціальна служба зустрічає День Незалежності України

Дата: 14.08.2020 11:04
Кількість переглядів: 718

     

...цікавими змістовними заходами серед дітей, молоді, сімей різних категорій на виконання розпорядження селищного голови Володимира Столярчука.

     Наразі, серед дітей проходить анкетування, де вони описують свою обізнаність про Україну, рідне село чи селище. Варто зазначити, що вік дітей різний (за малят анкети заповнюють навіть бабусі та дідусі), але всі знають назву столиці і чим вона  приваблива. Хлопчики та дівчатка правильно описують головні символи держави, водночас, дехто додає ще і калину, і вербу. Діти обізнані з найкращими куточками села, селища, міста, де проживають, називаючи і дитячі майданчики, і водойми, і бабусине подвір’я, і Храм, і оновлену школу.

  Разом з цим, у відділ сім’ї, дітей, молоді, спорту та соціального захисту населення надходять фотографії майстерності у рукоділлі мешканців громади, а згодом буде організована виставка цих світлин.

    Попереду ще багато заходів. І хоч вони тепер проходять в умовах карантину, однак до них охоче приєднуються всі, хто гордиться своєю країною.

    Приєднуйтеся й Ви!!!

 

Олена Якубенко, соціальний працівник


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь