Пошук

УВАГА!!! ОНЛАЙН ВЕЛОПРОБІГ ХОРОШІВ 2020

Дата: 06.08.2020 11:18
Кількість переглядів: 3416

    Наш Хорошів з кожним роком стає все спортивнішим селищем. Багато жителів ведуть здоровий спосіб життя. Хтось ходить, хтось бігає, а хтось їздить на велосипеді. Вже традиційно кожного року на День селища в нас проходить велопробіг. Нажаль в зв’язку з  короновірусними хворобами COVID-19 та карантинними умовами провести традиційний вело пробіг неможливо. Проте селищним головою Володимиром Столярчуком було запропоновано провести як альтернативу - онлайн велопробіг. В якому може взяти участь кожень житель нашої громади, попередньо зареєструвавшись до 23:59 год 20 серпня за посиланням:

https://docs.google.com/forms/d/1gkbqGzIM32EXfT2aTZhNW8OpDHaBA4qCw2zMOtvhLdw/edit

   21 серпня список усіх зареєстрованих із порядковим номером буде оприлюднено на сторінці Хорошівської об’єднаної територіальної громади.                               

   24 серпня о 12 годині ми всі разом розпочнемо наш заїзд, кожен в своєму населеному пункті та попередньо запланованому вами місці. Під час велопробігу потрібно буде проїхати від 500 до 2000м та по можливості викласти своє фото з велосипедом у коментарях до даної статті.

     Розіграш подарунків буде проходити онлайн на офіційній сторінці фейсбук Хорошівської об’єднаної територіальної громади, даний розіграш розпочнеться 24 серпня о 15.00. Для отримання цінних подарунків (блютуз навушників, блютуз колонок, фітнес браслетів, акамуляторних велофар та ін.) необхідно буде звернутись до Хорошівської селищної ради із документом, що підтверджує особу.

    Телефон для довідок: (04145) 3-24-35

Адміністрація Хорошівської селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь