Пошук

Аукціон

Дата: 15.06.2020 19:43
Кількість переглядів: 2146

     10 червня 2020 року у приміщенні Хорошівського районного будинку культури було проведено земельні торги з продажу права оренди десяти земельних ділянок комунальної власності сільськогосподарського призначення, розташованих за межами населених пунктів на території Хорошівської селищної ради терміном на 10 років.

     Стартова ціна всіх земельних ділянок становила - максимально можливої орендної плати визначеної чинним законодавством, а саме 12% від нормативно грошової оцінки земельної ділянки, що становить 213,97тис.грн. річної орендної плати за земельні ділянки.

      В результаті значної конкуренції на земельні ділянки, загальна вартість річної орендної плати зросла майже в тричі і досягла відмітки в сумі 6161896,33 грн. щорічних надходжень до місцевого бюджету.

      Найбільший відсоток який був запропонований одним з переможців земельних торгів за користування одним із лотів 66,4% річної орендної плати, а максимальна сума із запропонованих була збільшена з 40, 2 тис. грн. до 165 тис. грн.

     В результаті проведення земельних торгів сума річної орендної плати була збільшена на 402,2тис.грн. та становить 616,2тис. грн..

Селищний голова                                                       Володимир СТОЛЯРЧУК

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь