Пошук

Хорошівська ОТГвітає всіх дітей нашої громади з Міжнароднимднем захисту дітей.

Дата: 01.06.2020 18:10
Кількість переглядів: 1151

 

 

Любідіти! Бажаємо Вам чистого і мирного неба, сонячнихранків, світлих і неповторнихвражень, здоров’я та удачі, розуміння з боку батьків та сяючихпосмішок!

 

Вперше, у незвичному форматі, у Хорошівській ОТГ відзначали Міжнародний день захисту дітей.  Із 25.05.2020 по 01.06.2020  проходили масові заходи в режимі онлайн:

  • Конкурс малюнку «Я малюю свої права»  з 25.05.2020 по 01.06.2020

 

  • Челендж під хештегом #ДЕНЬЗАХИСТУДІТЕЙ Хорошівська ОТГ (у фейсбуці) в ході якого діти мали можливість демонструвати свою творчість, відкривати нові таланти   (з 25.05.2020 по 01.06.2020)
  •  Концертна програма в режимі онлайн за участю музичної школи, будинку культури, дитячих талантів (з 25.05.2020 по 01.06.2020).

 

Протягом тижня:

З метою вивчення правдітей та мотивації батьків до відповідального батьківства здійснювались обстеження житлово-побутових умов проживання сімей з дітьми, які перебувають у складних життєвих обставинах, опікунських сімей, прийомних сімей, дитячого будинку сімейного типу. 

Проходила рекламна кампанія «Почуйте нас» спрямована на забезпечення прав дітей (розповсюдження рекламних матеріалів серед працівників установ, організацій).

Тривалавиставка дитячих малюнків  «Наше дитинство»  від учасників художньої студії у Хорошівському будинку культури.

 

Сьогодні:

На площі селища, протягом дня, луналимузичні привітання для наших дітей.

         За підтримки Хорошівського ВП, спеціалісти служби у справах дітей, відділу сім’ї, дітей, молоді, спорту та соціального захисту населення Хорошівської селищної ради з юними художниками організували та провели творчий  флешмоб  «ЛЮБІТЬ НАС! ВАШІ ДІТИ!»  на  перехрестях вулиць селища.

          З нагоди свята, запропонували свої послуги місцеві перукарні для дітей пільгових категорій. Безкоштовні майстер класи з перукарської майстерності (стильні підліткові зачіски, дитячі стрижки, різні види заплітання) справили яскраві враження як на дітей, так і на батьків.

         У смт. Хорошів успішно функціонують дві патронатні сім’ї.  Патронатні вихователі  теж взяли активну участь у відзначенні Дня захисту дітей:

провели з ново влаштованими дітками пізнавальнугодину «Вивчаємо свої права».

Щороку, до Міжнародного дня захисту дітей  Хорошівська селищна рада  надає грошову допомогу випускникам навчальних закладів ОТГ із числа дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування. (2 випускників).

 

          Висловлюємо слова вдячності для всіх хто долучився до проведення заходів:

Служба у справах дітей, відділ сім’ї, дітей, молоді, спорту та соціального захисту населення, Хорошівське відділення поліції, 4 перукарів, ФОП «Батюк» за сприяння якого мали можливість зробити якісні фото сьогоднішніх заходів. 

Ми дорослі, хочемо подарувати нашим дітям щасливе дитинство.

 

 

Начальник служби у справах дітей

Олена СЕМЕНІЙ



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь