ПОСЛАБЛЕННЯ КАРАНТИННИХ ОБМЕЖЕНЬ НА ТЕРИТОРІЇ ХОРОШІВСЬКОЇ ОТГ

Дата: 22.05.2020 13:43
Кількість переглядів: 1913

 

          22 травня на засіданні виконавчого комітету Хорошівської  селищної ради прийнято рішення про послаблення карантинних обмежень на території Хорошівської селищної ради, а саме:

          1. З 22 травня 2020 року відновити роботу місць, відведених для торгівлі, за адресами вул.Древлянська (біля Хорошівського відділення поліції)  та вул.Героїв України (літній павільйон біля ресторану). З метою недопущення розповсюдження гострої респіраторної хвороби COVID-19, на період карантину, допускати до торгівлі  у вищезазначених місцях лише жителів Хорошівської громади.

         2. Доручити Хорошівському житлово-комунальному підприємству забезпечити дотримання санітарних вимог до місць для торгівлі та розмістити додаткові інформаційні пам’ятки в місцях, відведених для торгівлі, щодо вимог дотримання карантинного режиму.

         3. Рекомендувати фізичним особам-підприємцям, користувачам місцями для торгівлі, дотримуватись протиепідемічних та санітарних вимог у відповідності до постанови Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 № 211 «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2».

          4. Заборонити громадянам і фізичним особам-підприємцям здійснювати будь-яку торгівлю на тротуарах, зелених зонах та інших місцях, які не зазначені в п.1 даного рішення.

          5. З 1 червня 2020 року надати дозвіл на відновлення роботи дошкільних навчальних закладів, розташованих в смт.Хорошів.

         6. Начальнику відділу освіти та керівникам закладів дошкільної освіти смт.Хорошів забезпечити дотримання протиепідемічних вимог для дітей та працівників під час перебування в даних закладах.

           7.В.о. старостам по старостинських округах проводити роз’яснювальну роботу серед населення про дотримання протиепідемічних вимог із застосуванням засобів індивідуального захисту при відвідуванні молитовних служб та кладовищ.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь