Пошук

ПОСЛАБЛЕННЯ КАРАНТИННИХ ОБМЕЖЕНЬ

Дата: 15.05.2020 15:25
Кількість переглядів: 1857

      15 травня проведено засідання оперативного штабу щодо запобігання поширенню випадків COVID -19 на території Хорошівської селищної ради під головуванням селищного голови Володимира Столярчука за участі членів оперативного штабу та запрошених фізичних осіб-підприємців із смт. Хорошів. На засіданні розглядалось питання відновлення роботи кооперативного ринку та торгівлі в місцях, відведених для цього в смт. Хорошів.

       В ході обговорення членами штабу прийнято рішення:

  • рекомендувати директору кооперативного ринку Ротенбергу В.І. відновити роботу  кооперативного ринку в смт.Хорошів по вул.Ринковій, 34 з дотриманням відповідних санітарних та протиепідемічних заходів.
  • питання щодо розміщення палаток у місцях, відведених для торгівлі по вул.Героїв України та вул.Древлянській в смт.Хорошів відкласти до офіційного опублікування змін від 14.05.2020 до Постанови Кабінету Міністрів від 11.03.2020 №211.

 

ПРОТОКОЛ №4

засідання оперативного штабу

щодо запобігання поширенню

випадків COVID 19 на території

Хорошівської селищної ради

 

смт.Хорошів                                                                                                   15.05.2020

 

Присутні: Столярчук В.В.- голова оперативного штабу, Зіник В.І. – перший заступник голови оперативного штабу, Головач Л.В. – секретар оперативного штабу. Члени оперативного штабу: Кальватинський О.О., Мартинюк С.П., Стецюк П.І., Гусєва І.В.

Участь у засіданні оперативного штабу взяли: Яковенко О.С., Ремарчук І.В., Башинська Т.Г., фізичні особи-підприємці із смт.Хорошів.

Провів засідання: Столярчук В.В.- голова оперативного штабу, селищний голова.

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

  1. Оперативна інформація про стан поширення інфекції COVID 19 серед населення Хорошівської об’єднаної територіальної громади.

Доповідач: Стецюк П.І.- головний лікар Хорошівського центру первинної медико-санітарної допомоги.

 

  1. Про відновлення роботи кооперативного ринку в смт.Хорошів в умовах послаблення карантинних обмежень.

Доповідач: Яковенко О.С.- начальник відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Хорошівського районного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області.

    3. Про розміщення палаток у місцях, відведених для торгівлі по вул.Героїв України та вул.Древлянській в смт.Хорошів.

Доповідач: Зіник В.І. – перший заступник селищного голови.

1. СЛУХАЛИ: Стецюка П.І.- головного лікаря Хорошівського центру первинної медико-санітарної допомоги про стан поширення інфекції COVID 19 серед населення Хорошівської об’єднаної територіальної громади.

Головний лікар Хорошівського ЦПМСД зазначив, що станом на 15.05.2020 року  із 4-х хворих на  COVID 19 – 3-є осіб одужали, 1-а особа знаходиться на стаціонарному лікуванні.

  1. СЛУХАЛИ: Яковенка О.С.- начальника відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Хорошівського районного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області про відновлення роботи кооперативного ринку в смт.Хорошів в умовах послаблення карантинних обмежень, який зауважив, що робота ринку можлива за умови дотримання усіх санітарних та протиепідемічних заходів.
  2. СЛУХАЛИ: Зіника В.І. – першого заступника селищного голови, який зазначив, що зміни від 14 травня 2020 року до Постанови Кабінету Міністрів від 11.03.2020 №211 не оприлюднили  в цілому, тому питання щодо розміщення палаток у місцях, відведених для торгівлі по вул.Героїв України та вул.Древлянській в смт.Хорошів потрібно відкласти.

ВИСТУПИЛИ: Столярчук В.В.- селищний голова

                           Кальватинський О.О.- начальник відділу превенції

                           Хорошівського відділення поліції

                           Мартинюк С.П.- директор Хорошівського ЖКП

                           Ренкас П.М. – фізична особа-підприємець

ВИРІШИЛИ:

  1. Рекомендувати директору кооперативного ринку Ротенбергу В.І. відновити роботу  кооперативного ринку в смт.Хорошів по вул.Ринковій, 34 з дотриманням відповідних санітарних та протиепідемічних заходів.
  2. Питання щодо розміщення палаток у місцях, відведених для торгівлі по вул.Героїв України та вул.Древлянській в смт.Хорошів відкласти до офіційного опублікування змін від 14.05.2020 до Постанови Кабінету Міністрів від 11.03.2020 №211.

Селищний голова,

голова оперативного штабу         підпис існує         Володимир СТОЛЯРЧУК

Секретар оперативного штабу      підпис існує       Лариса ГОЛОВАЧ

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь