Профілактичний рейд

Дата: 07.05.2020 14:21
Кількість переглядів: 740

     Діяльність служби у справах дітей  базується на захисті прав та інтересів дітей.  Саме тому служба у справах дітей Хорошівської селищної ради  спільно із суб’єктами соціальної роботи постійно проводить цільові профілактичні рейди,  метою яких є запобігання випадкам загрози життю та здоров’ю дітей, насильства в сім’ї, профілактика дитячої безпритульності та бездоглядності, виявлення дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах та надання їм захисту та підтримки.

   06.05.2020 служба у справах дітей спільно з ювенальною превенцією, дільничними офіцерами Хорошівського відділення поліції, в.о.старости провели рейд на території Зубринськогостаростинського округу.

     В ході проведення рейду:

  • у населених пунктах старостинського округу проведено перевірку на предмет недопущення під час карантину перебування груп дітей на вулиці, на дитячих та спортивних майданчиках, в інших громадських місцях, а також залишення дітей без нагляду дорослих; 
  • здійснено обстеження дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, їх батьків та законних представників;
  • перевірено торгівельні точки відповідних сіл, щодо продажу неповнолітнім алкогольних, тютюнових напоїв.

    Всі відвідані сім’ї отримали рекомендаціїпро створення сприятливих умов для виховання та розвитку дітей в родині,дотримання санітарно-гігієнічних норм і правил запобігання зараженню коронавірусною  інфекцієюCOVID-19, неухильного дотримання протиепідемічного режиму.

      За результатами рейдускладено адміністративні протоколи за статтями КУпАП –

    Стаття 173-2. Вчиненнядомашньогонасильства, насильства за ознакоюстаті, невиконання термінового заборонного припису абонеповідомлення про місцесвоготимчасовогоперебування.

    Стаття 184. Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей.

   Стаття 156. Порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновимивиробами (продаж алкогольних напоїв неповнолітнім особам).

     У подальшому відповідна робота продовжуватиметься.

Начальник

 служби у справах дітей

Хорошівської селищної ради

 Олена СЕМЕНІЙ

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь