Пошук

ПРАЦЮЄМО ЗЛАГОДЖЕНО

Дата: 25.03.2020 10:02
Кількість переглядів: 952

            На виконання розпоряджень селищного голови, рішення виконкому Хорошівської селищної ради, спрямованих на упередження та недопущення поширення коронавірусу відділ сім’ї, дітей, молоді, спорту та соціального захисту населення та служба у справах дітей щоденно проводять консультування та опитування сімей у складних життєвих обставинах, прийомних та патронатних сімей, ДБСТ. Спеціалісти відділу та служби з’ясовують стан здоров’я членів сімей, дотримання застережних засобів (листи з роз’ясненнями на минулому тижні були надіслані у всі родини), контролю за поведінкою та здоров’ям дітей, порадами щодо їх зайнятості.

     Соціальні робітники відділу продовжують щоденне обслуговування одиноких громадян похилого віку, забезпечуючи їх продуктами харчування, ліками, контролюють стан їх здоров’я, тримаючи постійний зв'язок з медпрацівниками, проводять із старенькими роз’яснювальну роботу щодо обмеження перебування на вулиці, безпеки проживання. Всі соціальні робітники та Служба з перевезення осіб та дітей з інвалідністю забезпечені засобами індивідуального захисту та дезінфікуючими розчинами.

            Сподіваємося, що всі вжиті заходи сприятимуть збереженню кожного від хвороби, допоможуть та переконають батьків більше часу приділити дітям, як от видно на фотографіях, зайнятися домашнім господарством та прибрати власне обійстя.

             В цій ситуації – головне не нехтувати правилами, виконувати поради, не панікувати і все буде добре.

             Бережіть себе і будьте здорові!

 

Заступник начальника Ольга КУЧЕР

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь