Проведено засідання виконкому

Дата: 18.03.2020 15:46
Кількість переглядів: 859

       18 березня на засіданні виконавчого комітету Хорошівської  селищної ради прийнято рішення щодо посилення обмежувальних заходів з попередження розповсюдження короновірусу COVID -19, а саме:

1. Виділити 50 тис.грн. для придбання дезінфікуючих засобів та засобів особистої гігієни для Хорошівського ЦПМСД та Хорошівської центральної районної лікарні.

2. Звернути особливу увагу на потреби одиноких пенсіонерів, осіб з обмеженими фізичними можливостями,  сімей, які перебувають в складних життєвих умовах, шляхом залучення соціальних робітників, фельдшерів, завідуючих клубів та бібліотек до виявлення осіб даних категорій.

3. Максимально перевести роботу педагогічних працівників на дистанційний доступ ( робота вдома) шляхом застосування електронних засобів та інформаційно-комунікаційних технологій.

4. В зв’язку з відміною транспортного сполучення із населеними пунктами Хорошівської громади забезпечити дистанційний доступ (робота вдома) для працівників установ та організацій громади, які проживають за межами селища із обов’язковим дотриманням виробничого процесу.

Фото без опису

       Хорошівському житлово-комунальному підприємству бути готовим до проведення в разі необхідності дезінфекції об`єктів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь