Комфортабельно безкоштовно та вчасно

Дата: 16.03.2020 15:19
Кількість переглядів: 969

Комфортабельно безкоштовно та вчасно

         ...надаються послуги з перевезення мешканцям Хорошівської ОТГ.

       Служба з перевезення осіб та дітей з інвалідністю функціонує при відділі сімї дітей, молоді, спорту та соціального захисту населення із серпня 2019 року. Уже підписано 73 меморандуми з особами, які мають порушення опорно-рухового апарату та протягом вересня – грудня 2019 року 37 чоловік скористалися послугою з перевезення 64 рази. За два місяці 2020 року   23 особи, в т.ч.діти        скористалися можливістю отримати послуги з перевезення.

     Найбільшим попитом користується медична послуга (це відвідування лікарів,  підтвердження групи інвалідності, лікувальні процедури, стоматологічні послуги), також здійснюється підвіз хворих пацієнтів з місця проживання до лікарні, в інтернатні стаціонарні заклади, до аптеки та банківських установ. Для зручності замовників відділ запровадив мобільний зв'язок за яким можна замовляти послугу з перевезення, візитівки з номером телефону розповсюджуються серед населення. Інформаційні листівки щодо можливостей отримання послуги з перевезення розміщені в громадських місцях населених пунктів громади.

      Отож, якщо виникає необхідність відвідати лікаря, чи вирішити певні особисті питання в установах громади – ми готові допомогти тим, хто має проблеми зі здоров’ям та не може самостійно пересуватися.

Телефонуйте – 0961013689, 3-22-10

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь