Про роботу з Ветеранами

Дата: 29.02.2020 08:27
Кількість переглядів: 667

      Відділ сім’ї, дітей, молоді, спорту та соціального захисту населення Хорошівської селищної ради  на виконання листа Ради Організації ветеранів України від 11 квітня 2019 року № 36/12 « Про відзначення у 2019 році Дня пам’яті та примирення, Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні та 75-ї річниці вигнання нацистів з України», відзначення у травні 2020 року 75-річчя Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939-1945років,   продовжив відвідування Ветеранів Другої світової війни з метою обстеження матеріально-побутових умов проживання, з’ясування проблем та сприяння у їх вирішенні.

      Водночас у відділі розроблені та затверджені заходи щодо відзначення ювілею Великої Перемоги;

      складені поіменні списки Ветеранів Другої світової війни за соціальною ознакою інвалід війни, учасник бойових дій, учасник війни та члени сімей загиблих (померлих воїнів) ;

     наказом визначені відповідальні за проведення по-квартирних (по дворових) обходів-обстежень, співбесід з ветеранами, з’ясування їх рівня життя, індивідуальних потреб, в лікуванні, матеріальній та моральній підтримці ветеранів по смт.Хорошів та старостинських округах Хорошівської селищної ради.

      Рішенням виконкому селищної ради в.о. старост та соціальний працівник відділу закріплені відповідальними особами за Ветеранами.

     26 лютого проведено семінар-навчання з соціальними робітниками, де обговорювалися питання щодо відвідування Ветеранів війни за місцем їх проживання, залучення до цієї роботи школярів, громадськість.

     Для задоволення потреб Ветеранів, посилення у населення почуття поваги і турботи за ними  діяльність відділу у цьому напрямку продовжуватиметься.

 

        Соціальний працівник                                                                             Надія  ЯКУБЕНКО

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь