ПРОВЕДЕНО ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 26.02.2020 16:40
Кількість переглядів: 598

     26 лютого в залі засідань Хорошівської селищної ради  під головуванням селищного голови Володимира Столярчука,  відбулося  чергове засідання виконкому, на якому розглянуто ряд питань, що стосуються різних сфер життєдіяльності громади, а саме:

  1. Підготовка звернення від виконавчого комітету Хорошівської селищної ради до керівників органів виконавчої влади Хорошівського району щодо подальшого функціонування Хорошівської центральної районної лікарні.
  2. Про заходи щодо запобігання  занесенню і поширенню на території Хорошівської селищної ради гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом 2019-nCoV.
  3. Про хід виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку на території Хорошівської селищної ради за 2019 рік.
  4. Про хід виконання Програми поводження з твердими побутовими відходами на території населених пунктів Хорошівської селищної ради на період 2018-2020 років.
  5. Про проведення загальних зборів громадян сіл та селища Хорошівської селищної ради і інші.
  6. Про закріплення відповідальних осіб за ветеранами та учасниками війни, які проживають на території Хорошівської селищної ради.
  7. Про постановку на квартирний облік дітей, позбавлених батьківського піклування та інші.

     З усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення.

   Також головним спеціалістом з юридичних та організаційно-кадрових питань селищної ради Таїсією Башинською надано роз’яснення щодо заповнення декларацій за 2019 рік згідно змін, внесених в Закон України «Про запобігання корупції».

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь