Про проведення громадських слухань с.Рижани

Дата: 18.02.2020 10:27
Кількість переглядів: 715

УКРАЇНА
ХОРОШІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

 

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

селищного голови

від 11.02.2020       №20

Про проведення громадських

слухань

         Відповідно до ст.13, ч.4 п.20 ст.42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», керуючись Порядком організації громадських слухань затвердженого рішенням шостої сесії Хорошівської селищної ради восьмого скликання від 20.06.2017 року № 129, з метою обговорення питань місцевого значення

 1. Провести 22.02.2020 року о 15 годині за адресою: с. Рижани, вул. Кутузова, 55 в приміщенні клубу громадські слухання для жителів села Рижани, за ініціативою групи у складі: Грибенюка С.С., Яремчук В.М., Осипової О.С. щодо обговорення питань санітарного стану вулиць села Рижани, несанкціонованих смітників та методів їх знищення.

2. Протягом п’яти днів скласти план підготовки і проведення громадських слухань, визначити осіб, відповідальних за виконання його окремих етапів і плану в цілому та затвердити його у селищного голови (додаток № 1).

3. Організувати попереднє вивчення питання, що виноситься на громадські слухання та запросити на громадські слухання депутата селищної ради по виборчому округу № 23 Павлів Степана Михайловича (за  згодою).

4. Проінформувати учасників громадських слухань про дату, час і місце їх проведення, питання, що виносяться на обговорення, порядок проведення слухань.

5. Секретарю ради Грозовському В.Й. та виконуючому обов’язки старости Рижанського старостинського округу Вербило Л.Л. забезпечити інформування  учасників громадських слухань про дату, час і місце їх проведення, питання, що виносяться на обговорення шляхом відповідної публікації  на офіційному веб-сайті селищної ради та розміщення оголошень.

6. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю  за собою.

 

   Селищний голова                                                        Володимир СТОЛЯРЧУК

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь