Захист прав громадян похилого віку

Дата: 03.02.2020 16:11
Кількість переглядів: 1022

   Відділ сім’ї, дітей, молоді, спорту та соціального захисту населення Хорошівської селищної ради спільно з соціальними партнерами проводить заходи, спрямовані на захист прав громадян похилого віку, осіб з інвалідністю.

      Наразі, проведено семінар для соціальних робітників відділу за участю:

    завідуючої сектором з прийому громадян відділу по наданню всіх видів соціальних допомог Панасюк Л.П., яка детально розповіла про зміни що внесені до постанов Кабінету Міністрів України щодо порядку призначення житлових субсидій. Зокрема, розповіла, що заяви з необхідними документами для призначення житлових субсидій приймаються уповноваженими особами, що визначені виконавчим органом Хорошівської територіальної громади та передаються в управління праці та соціального захисту населення Хорошівської РДА;

     пастиря ЄХБ церкви Прокопчука В.А., який привітав всіх з Новим роком та Різдвяними святами, побажав міцного здоров’я, Божої благодаті, миру на землі цитуючи із Закону Божого про любов до ближнього, милосердя, супроводжуючи виступ піснями з музичним супроводом.

   Соціальні робітники всю інформацію доводять до відома підопічних, постійно застосовують здобуті знання у професійній діяльності, саме тому громадяни, отримують якісні соціальні послуги.

 

        Соціальний працівник Надія  ЯКУБЕНКО

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь